Velkommen til

SeniorVärldens konferanse - Oslo, 3. mai 2018

Sted: Radisson Blu Plaza Hotel, Sonja Henies Plass 3, Oslo

SeniorVärldskonferensen arrangeres nå for fjerde gang og for første gang i Norge.

Vi håper du finner programmet interessant og stimulerende.
Målet er å samle kunnskap om ulike aspekter av hva vi definerer som "aldersoptimalisering". Et konsept som omfatter alle forskjellige vinkler for å skape en frisk aldring. Et begrep som inkluderer ren medisinsk kunnskap samt juridiske aspekter for å motstå aldersdiskriminering, økonomiske aspekter for å unngå aldersrelatert fattigdom og blant annet hvordan å skape et godt helsefremmende oppholds- og boligmiljø. Kroppen vår gjennomgår en dynamisk livssyklus, og på samme måte trenger vi dynamisk innkvartering.

Vi ønsker ikke bare å invitere til en spennende symposiedag, men også gi muligheter for ulike typer aktiv deltakelse i løpet av dagen. For detaljer se nedenfor.
Eksponering for virksomheten din vil ikke bare være tilgjengelig i løpet av dagen, men "lever videre" på den kommende SeniorVärldskonferansen i Göteborg høsten 2018, samt på vår presentasjon på Almedal Week i juli 2018 (tilsvarende Arendalsukene i Norge). Vi har også til hensikt å presentere utkastet til vår planlagte antologi om den sunne innkvarteringen i Almedal-uken.

Invitasjon til symposiet går gjennom vårt nettverk av ideelle organisasjoner, pensjonistorganisasjoner, Senioruniversitetet, bedriftsklynger, lokale og nasjonale politikere, der vi håper å se disse representert i diskusjonspanelet.

Vi arrangerer SeniorVärldskonferansen - Oslo - parallelt med NKG 24. Se separate program.

NKG24 arrangeres på Oslo kongressenter og er gjentagende kongress i Gerontologi som er en del av det verdensomspennende Gerontologiske nettverket. http://www.nkg24.no

I forbindelse med vårt seminar, vil vi også presentere EUGERIA Foundation, som er en ideell stiftelse for å fremme en frisk aldring.

Vårt mål er at med disse arrangementene kan vi skape et møte mellom vitenskap, entreprenører, og medborgere som på denne måten kan tilegne seg kunnskap om verdensledende produkter, tjenester og service.

Hjertelig velkommen

Petter Ahlström                                   

CEO, Ph.D.
Tel. +46 (0)73 040 4346
Petter.Ahlstrom@cla-sweden.se

Børje Bjelke

Prof., M.D., Ph.D.
Tel. +47 971 60 042
Borje.Bjelke@Medisin.UiO.no

PCO

KSCI Kristin Solstad,
+ 47 926 54 255

Pontus Bilen,
+46(0)73 985 8330