Velkommen til KS conference & incentive

KS conference & incentive (KSCI) er en profesjonell konferanse- og kongressarrangør (PCO), og et Destination Management Company (DMC).

Vi arrangerer møter, kongresser og konferanser i alle størrelser i inn og utland.

Vi er også spesialister på event, spesial og incentive turer.

Vi kan arrangere digitale konferanser og kongresser. Den kan tas opp på forhånd eller i kombinasjon med en «live» konferanse/kongress.

KSCI har bred erfaring med nasjonale og internasjonale konferanser, og med vårt store kontaktnett leverer vi arrangementer av den beste kvalitet til en god pris.

Med over 25 års erfaring som PCO og DMC, loser vi deg trygt gjennom alle ledd i prosessen. Fra planlegging, gjennomføring og etterarbeid.

Vi arrangerer også reiser og incentive-turer for firmaer til alle destinasjoner i verden.

KSCI er en kongress og konferansearrangør som er lokalisert i Drammen. Vi gjennomfører konferanser og kongresser i inn og utland.

Vi bistår med planlegging, budsjettering, hotellavtaler, flyreiser, underholdning, toastmaster for å nevne noe.

Flere av våre kunder uttrykker en trygghet i å benytte våre tjenester, da vi ofte kjenner alle detaljene og behovene bedre enn kundene.
Sammensetning i styre og komiteer endres, men det gjør gjerne ikke arrangementet. Her opplever KSCI´s kunder at arrangementets kvalitet videreføres uavhengig av hvilken sammensetning styre og komiteer består av.

Flere av våre kunder uttrykker en trygghet i å benytte våre tjenester, da vi ofte kjenner alle detaljene og behovene bedre enn kundene.

KSCI samarbeider med alle flyselskaper, alle hotellkjeder, AV teknikk leverandører og trykkeritjenester for å nevne noe. Dette gir kundene den beste kvalitet på arrangementet til den beste pris.

KSCI har ingen ”skjulte kostnader”. Det vil si, den prisen som er satt, er den som blir fakturert. Reiser i forbindelse med planleggingsmøter, ekstra ansatte på arrangementet og eventuell overtid, blir ofte en merkostnad da det er vanskelig å fastsette alle timer i detalj. KSCI fakturerer ikke for slike tjenester.

Flere av våre kunder som har arrangert selv, opplever at vi snur negative resultat til overskudd!

KSCI på jobb

Vi er dedikerte og profesjonelle og klar for å gjøre en god jobb for våre kunder

Vi er spesialister innen

EVENT
SPESIAL
INCENTIVE TURER
KONFERANSER OG KONGRESSER