Om oss

Om oss

KS conference & incentive (KSCI) er en profesjonell konferanse- og kongressarrangør (PCO), og et Destination Management Company (DMC).

Vi arrangerer møter, kongresser og konferanser i alle størrelser i inn og utland.

Vi er også spesialister på event, spesial og incentive turer.

Vi kan arrangere digitale konferanser og kongresser. Den kan tas opp på forhånd eller i kombinasjon med en «live» konferanse/kongress.

KSCI har bred erfaring med nasjonale og internasjonale konferanser, og med vårt store kontaktnett leverer vi arrangementer av den beste kvalitet til en god pris.

Med over 25 års erfaring som PCO og DMC, loser vi deg trygt gjennom alle ledd i prosessen. Fra planlegging, gjennomføring og etterarbeid.

Vi arrangerer også reiser og incentive-turer for firmaer til alle destinasjoner i verden.

KSCI er en kongress og konferansearrangør som er lokalisert i Drammen. Vi gjennomfører konferanser og kongresser i inn og utland.

Vi bistår med planlegging, budsjettering, hotellavtaler, flyreiser, underholdning, toastmaster for å nevne noe.

Flere av våre kunder uttrykker en trygghet i å benytte våre tjenester, da vi ofte kjenner alle detaljene og behovene bedre enn kundene.
Sammensetning i styre og komiteer endres, men det gjør gjerne ikke arrangementet. Her opplever KSCI´s kunder at arrangementets kvalitet videreføres uavhengig av hvilken sammensetning styre og komiteer består av.

Flere av våre kunder uttrykker en trygghet i å benytte våre tjenester, da vi ofte kjenner alle detaljene og behovene bedre enn kundene.

KSCI samarbeider med alle flyselskaper, alle hotellkjeder, AV teknikk leverandører og trykkeritjenester for å nevne noe. Dette gir kundene den beste kvalitet på arrangementet til den beste pris.

KSCI har ingen ”skjulte kostnader”. Det vil si, den prisen som er satt, er den som blir fakturert. Reiser i forbindelse med planleggingsmøter, ekstra ansatte på arrangementet og eventuell overtid, blir ofte en merkostnad da det er vanskelig å fastsette alle timer i detalj. KSCI fakturerer ikke for slike tjenester.

Flere av våre kunder som har arrangert selv, opplever at vi snur negative resultat til overskudd!

Ofte stilte spørsmål

Kristin er utdannet og har lang erfaring innen reiseliv, blant annet som grunnlegger av KSCI som er spesialisert som Professional Congress Organizer (PCO) og Destination Management Company (DMC).

Hun stiftet KSCI i 2001 etter 10 års erfaring fra reiseliv i inn og utland.

Hun har opparbeidet seg en bred kompetanse i å gjennomføre kongresser i alle størrelser, og har et motto; «Det er ingen sak å være god når alt fungerer, men det er når ingenting fungerer en ser hvor god en er».

Kristin er kjent for sin positive tilnærming til alle mulige små og større problemstillinger, og har blitt en populær og godt likt samarbeidspartner ovenfor sine underleverandører og kunder.

Hennes positive tilnærming, detaljoversikt og samarbeidsevne, har bidratt til at KSCI har fått en voksende kundeportefølje, utelukkende basert på anbefalinger.

Christina kom inn som et friskt og etterlengtet pust i KSCI 2024, og har over 10 års erfaring innen helsesektoren, hvor hun har jobbet som fagansvarlig og seksjonsleder. Hun er kjent for sin evne til å tilrettelegge slik at prosjekter går så smertefritt som mulig. Christina er en erfaren prosjektleder og har vært sentral i organiseringen av både store og små arrangementer.

Christina er et ordensmenneske med god kontroll, noe som gjør henne til en uvurderlig ressurs i ethvert prosjekt. Hun har også erfaring som selvstendig næringsdrivende, hvor hun har vist profesjonalitet og imøtekommenhet i møte med sine kunder. Christina gir alltid det lille ekstra for å sikre at kundene er fornøyde.

På fritiden liker Christina å reise og tilbringe tid med familie og venner. Hennes evne til å kombinere profesjonelt engasjement med personlige interesser gjør henne til en balansert og dedikert person, både på jobb og privat.

Vi har 25 års erfaring, ingen skjulte kostnader, og vi har mange samarbeidspartnere som forsikrer oss at dere får de beste tilbudene.

Vi arrangerer fysiske og digitale konferanser. Og vi kan arrangere det som et «hybrid» arrangement.
Det betyr en kombinasjon av fysisk og digital tilstedeværelse.

 

KS conference & incentive, org nr 983476759, formidler billettsalg til konferanser/kongresser/møtevirksomhet, incentive, reiser, booking (overnatting) og annet relatert til tjenester en Profesjonell Kongress Arrangør/Destination Manager Company (DMC) leverer til deltagere på vegne av arrangører. Deltagere kjøper billettene via KS conference & incentive og deres underleverandører, men kundeforholdet er mellom deltager og KS conference & incentive.

Når du kjøper billetter til konferanser/kongresser/møtevirksomhet, incentive, reiser, booking eller annet via KS conference & incentive, aksepterer du vilkår for handelen, samtidig som du aksepterer KS conference & incentive`s kjøpsvilkår i denne avtalen.

I tillegg aksepterer du at registreringen/bestillingen er bindende.

Ved endringer av registrering/bestilling, tilkommer det et administrasjonsgebyr på kr. 250, –

Aldersgrense

KS conference & incentive er opptatt av å ivareta sikkerheten og personvernet til deltager. Man må derfor være fylt 15 år for å kunne kjøpe billetter via KS conference & incentive, og arrangører står fritt til å sette en høyere aldersgrense på sitt arrangement.

Kjøpsbetingelser

KS conference & incentive er et mellomledd mellom arrangør og deltager.

Spørsmål knyttet til din bestilling skal rettes til KS conference & incentive.

Kjøpte billetter refunderes ikke, med mindre annet er spesifisert av arrangøren i deres vilkår. Alle spørsmål om avlyst arrangement må rettes til KS conference & incentive. Angreretten gjelder ikke ved kjøp av billetter jf. Angrerettloven §22m.

Ved avlysning av arrangement, dersom arrangør går konkurs, eller arrangementet på annen måte ikke blir avholdt, er KS conference & incentive uten ansvar for refusjon, erstatning eller annen form for godtgjørelse. En erstatning eller tilbakebetaling gjelder ikke eventuelt billettavgift som er lagt på billettprisen. Denne beholdes i alle tilfeller av KS conference & incentive.

Deltager er selv ansvarlig for egne billetter, kjøp av riktige billetter med riktig tilleggsvalg, og at billettene blir sendt til en gyldig e-postadresse og/eller mobilnummer. Deltager er ansvarlig for at alle opplysninger oppgitt ved registrering, er korrekte.

Alle forsøk på svindel, hacking av nettsiden, eller annen misbruk av tjenesten KS conference & incentive leverer, vil kunne medføre politianmeldelse og krav om erstatning.

Personopplysninger

KS conference & incentive og underleverandører, samler personopplysninger fra deg når du frivillig oppgir slik informasjon ved kjøp. Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvordan disse behandles, er beskrevet i vår og våre underleverandørers personvernerklæring.

Hvis du registrerer billettkjøp på andre enn deg selv, er det du som er ansvarlig for å innhente samtykke fra disse før du huker av på eventuelle samtykker om markedsføring og kommunikasjon fra arrangøren.