Invitasjon til Ortopedisk Høstmøte 2019

På vegne av styret i Norsk ortopedisk forening er det en glede å kunne invitere våre samarbeidspartnere i industrien til årets Høstmøte i uke 43, som går av stabelen fra 23. til 25. oktober på Radisson Blu Plaza Hotell i Oslo.

Høstmøtet har de siste årene hatt meget stor deltagelse og dette er en flott arena for å treffe ortopeder fra hele landet.

Hotellet har gode utstillingsområder i nær relasjon til forelesningssalene og det er enkelt å komme i kontakt med deltagerne. Opplegget blir det tilsvarende tidligere år. Utstillernes representanter få fri adgang til forelesningssalene, med det forbehold om at dersom det er trangt om plassene vil de betalende deltagerne ha fortrinnsrett.

Det er mulighet for å arrangere symposier som tidligere. Gi beskjed tidlig da disse tidspunktene i fagprogrammet raskt blir fylt opp.

Vi kan være behjelpelige med ytterligere leie av andre rom til arrangementer i løpet av uken.

Under Høstmøtet tidligere år har Nofs Torsdagsklubb på Radisson Blu Plaza Hotell vært et høydepunkt og dette videreføres også i år. Norsk ortopedisk forening sine to stipender vil bli delt ut på Torsdagsklubben. Vi ønsker våre samarbeidspartnere innen industrien velkommen tilbake til Torsdagsklubben i høstmøteuka og garanterer en trivelig kveld!

Stipendene fra industrien blir utdelt i forkant av årsmøtet. I den sammenheng må vi sørge for å gi et hint til vinnerne slik at de er tilstede under utdelingen.

For dere som er interesserte i å delta på Høstmøtet 2019; vennligst benytt nettskjemaet på KSCI sine nettsider: www.ksci.no.

Se også foreløpig program på www.ortopedi.no. Det kan forventes mindre endringer på programmet. Følg derfor med på www.ortopedi.no når høstmøtet nærmer seg.

Vi ser frem til å møtes igjen i uke 43!

På vegne av styret i Norsk ortopedisk forening;

Vel møtt til årets høstmøte!

Med vennlig hilsen

Cato Kjærvik

Leder Norsk ortopedisk forening