Ortopedisk høstmøte 2022

Radisson Blu Plaza Hotel

På vegne av styret i Norsk ortopedisk forening har jeg den glede å invitere våre samarbeidspartnere i industrien til Ortopedisk høstmøte 2022. Etter to uvanlige år er høstmøtet i år tilbake i kjente omgivelser på Radisson Blu Plaza Hotel. Det er bare å sette av onsdag 26. til fredag 28. oktober!

Årets høstmøte blir et tradisjonelt fysisk høstmøte med alt av kjente ingredienser. Norsk ortopedisk forening fyller 75 år i år og dette skal selvfølgelig markeres.

I år skal vi bruke Appinconf som konferanse-app og det kommer nærmere informasjon om annonsemuligheter her. Opplegget blir tilsvarende tidligere år. Utstillernes representanter få fri adgang til forelesningssalene, med det forbehold om at dersom det er trangt om plassene vil de betalende deltagerne ha fortrinnsrett.

Det er også mulighet for å arrangere symposier som tidligere. Gi beskjed tidlig da disse tidspunktene i fagprogrammet raskt kan bli fylt opp. Vi kan være behjelpelige med ytterligere leie av andre rom til arrangementer i løpet av uken.

Under Høstmøtet tidligere år har Nofs Torsdagsklubb vært et høydepunkt. På grunn av årets jubileum kommer Torsdagsklubben i Delux utgave med bla et gullende godt cover-band for riktig feststemning. Vi ønsker våre samarbeidspartnere innen industrien velkommen tilbake til Torsdagsklubben i høstmøteuka og garanterer en trivelig kveld!

Stipendene fra industrien blir utdelt i forkant av årsmøtet. I den sammenheng må vi sørge for å gi et hint til vinnerne slik at de er til stede under utdelingen.

For dere som er interesserte i å delta på Høstmøtet 2022, vennligst meld dere på her!

Se også etterhvert foreløpig program på www.ortopedi.no. Det kan forventes mindre endringer på programmet. Følg derfor med på www.ortopedi.no når høstmøtet nærmer seg.

Vi ser frem til å møtes igjen i uke 43!

På vegne av styret i Norsk ortopedisk forening,

Trude Basso

Leder