Konferansen er flyttet til:

Radisson Blu Scandinavia Hotel

Holbergs gate 30, Oslo

Invitasjon til Ortopedisk høstmøte 2021

På vegne av styret i Norsk ortopedisk forening har jeg den glede å invitere våre samarbeidspartnere i industrien til årets Ortopedisk høstmøte i uke 43, som går av stabelen på Radisson Blu Hotell Scandinavia, onsdag 27. til fredag 29. oktober.

Hold dere fast. Årets høstmøte er flyttet til Radisson Blu Skandinavia Hotel! (Det gamle SAS-hotellet ved Holbergs plass midt i Oslo). Planleggingen er så klart godt i gang, men nå tilpasser vi de til de nye lokalene. NOPen blir litt forsinket, for vi må skrive om endel i tolvte time. Men brikkene skal falle på plass innen uke 43.

Bakgrunn (kortversjon): Pandemien slutter ikke å overraske. Oslo kommune ville fortsatt ha Alna som karantenehotell. Det gamle SAS-hotellet var i utgangspunktet opptatt, men med samme eier så ble det tatt noen raske beslutninger. Noen måtte ut for at vi skulle komme inn. Men nå er vi der. Og vi gleder oss!

Dere som er påmeldte, trenger ikke å gjøre noe. Dere blir automatisk overført til det nye hotellet. Til samme rompriser.

I år bruker vi Tappin.no som møteplattform. Vi har stor fleksibilitet i dette systemet, men håper at vi klarer å gjenskape høstmøtestemningen slik vi husker den, eller helst bedre.

Utstillernes representanter får fri adgang til forelesningssalene, med det forbehold om at dersom det er trangt om plassene vil de betalende deltagerne ha fortrinnsrett.

Det er også mulighet for å arrangere symposier som tidligere. Gi beskjed tidlig da disse tidspunktene i fagprogrammet raskt kan bli fylt opp. Vi kan være behjelpelige med ytterligere leie av andre rom til arrangementer i løpet av uken.

Under Høstmøtet tidligere år har Nofs Torsdagsklubb vært et høydepunkt. Dette videreføres også i år. Norsk ortopedisk forening sine to stipender vil bli delt ut på Torsdagsklubben. Vi ønsker våre samarbeidspartnere innen industrien velkommen tilbake til Torsdagsklubben i høstmøteuka og garanterer en trivelig kveld!

Stipendene fra industrien blir utdelt i forkant av årsmøtet. I den sammenheng må vi sørge for å gi et hint til vinnerne slik at de er til stede under utdelingen.

For dere som er interesserte i å delta på Høstmøtet 2021, vennligst benytt nettskjemaet på KSCI sine nettsider: www.ksci.no.

Se også etterhvert foreløpig program på www.ortopedi.no. Det kan forventes mindre endringer på programmet. Følg derfor med på www.ortopedi.no når høstmøtet nærmer seg.

Vi ser frem til å møtes igjen i uke 43!

På vegne av styret i Norsk ortopedisk forening,

Greger Lønne

Leder