Invitasjon til Ortopedisk Høstmøte 2018

På vegne av styret i Norsk ortopedisk forening er det en glede å kunne invitere våre samarbeidspartnere i industrien til årets Høstmøte i uke 43, som går av stabelen fra 24. til 26. oktober på Radisson Blu Plaza Hotell i Oslo.

Høstmøtet har de siste årene hatt meget stor deltagelse og dette er en flott arena for å treffe ortopeder fra hele landet.

Hotellet har gode utstillingsområder i nær relasjon til forelesningssalene og det er enkelt å komme i kontakt med deltagerne. Opplegget blir det tilsvarende tidligere år. Utstillernes representanter få fri adgang til forelesningssalene, med det forbehold at dersom det er trangt om plassene vil de betalende deltagerne ha fortrinnsrett.

Det er mulighet for å arrangere symposier som tidligere. Gi beskjed tidlig da disse tidspunktene i fagprogrammet raskt blir fylt opp.

Vi kan være behjelpelige med ytterligere leie av andre rom til arrangement av symposier.

Under Høstmøtet i fjor var Nofs Torsdagsklubb på Radisson Blu Plaza Hotell et høydepunkt og dette videreføres også i år. Norsk ortopedisk forening sine to stipender vil bli delt ut på Torsdagsklubben. Vi ønsker våre samarbeidspartnere innen industrien velkommen tilbake til Torsdagsklubben i høstmøteuka og garanterer en trivelig kveld!

Stipendene fra industrien blir utdelt i forkant av årsmøtet. I den sammenheng må vi sørge for å gi et hint til vinnerne slik at de er tilstede under utdelingen.

For dere som er interesserte i å delta på Høstmøtet 2018; trykk på "Registrering" på menylinjen, eller den grønne boksen "Til påmelding" - oppe til høyre på denne siden.

Se også foreløpig program på www.ortopedi.no. Det kan forventes mindre endringer på programmet. Følg derfor med på www.ortopedi.no når høstmøtet nærmer seg.

Vi ser frem til å møtes igjen i uke 43!

På vegne av styret i Norsk ortopedisk forening;

Vel møtt til årets høstmøte!

Med vennlig hilsen

Cato Kjærvik

Leder Norsk ortopedisk forening