Radisson Blu Plaza Hotel

Holbergsgate 30, Oslo

Invitasjon til Ortopedisk høstmøte 2022

På vegne av styret i Norsk ortopedisk forening har jeg den glede av å invitere til årets Ortopedisk høstmøte i uke 43, som går av stabelen på Radisson Blu Plaza Hotell onsdag 26. til fredag 28. oktober.

Ærede kolleger

Hold dere fast. Årets høstmøte er flyttet til Radisson Blu Scandinavia Hotel! (Det gamle SAS-hotellet ved Holbergs plass midt i Oslo). Planleggingen er så klart godt i gang, men nå tilpasser vi de til de nye lokalene. NOPen blir litt forsinket, for vi må skrive om endel i tolvte time. Men brikkene skal falle på plass innen uke 43.

Bakgrunn (kortversjon): Pandemien slutter ikke å overraske. Oslo kommune ville fortsatt ha Alna som karantenehotell. Det gamle SAS-hotellet var i utgangspunktet opptatt, men med samme eier så ble det tatt noen raske beslutninger. Noen måtte ut for at vi skulle komme inn. Men nå er vi der. Og vi gleder oss!

Dere som er påmeldte, trenger ikke å gjøre noe. Dere blir automatisk overført til det nye hotellet. Til samme rompriser. Dere som ennå ikke er påmeldte, må ikke bli forvirret. All info er ikke oppdatert ennå. Vi jobber med å få informasjonen rett de nærmeste dagene. Det kan hende at påmeldingene er nede en kort stund (for justering av info), men bare prøv igjen. Det er bare å melde seg på.

Ellers må dere bare forberede dere som dere ellers ville ha gjort. Informasjon om hvor dere skal sende foredrag hvis dere møter fysisk, og hvordan dere ev. skal koble dere opp hvis dere skal holde foredrag digitalt fra et annet sted, det tar vi i tur og orden. Mer info følger.

Vi supplerer imidlertid med en digital løsning. Det innebærer at det blir mulig å følge møtet digitalt i sann tid, samt å delta i symposier eller frie foredrag med en presentasjon uten å være fysisk til stede. Det innebærer også digitale muligheter for industrien, og at endel ferdige webinarer og læringsvideoer kan eksponeres. Vi tror at en slik hybrid løsning blir standarden i fremtiden. Det gjør at alle som av ulike grunner må være igjen hjemme fra deler eller hele møtet, kan følge med, og delta aktivt med presentasjoner og stille spørsmål fra tilhørerbenken alle tre dager. Og at det er muligheter for digitale møter i tillegg til de fysiske.

I år bruker vi Tappin.no som møteplattform. Vi har stor fleksibilitet i dette systemet, men håper at vi klarer å gjenskape høstmøtestemningen slik vi husker den, eller helst bedre.

Høstmøtene før pandemien har de siste årene hatt meget stor deltagelse og dette er en flott arena for å treffe ortopeder fra hele landet.

Vi kan være behjelpelige med ytterligere leie av andre rom til arrangementer i løpet av uken.

Under Høstmøte tidligere år har Nofs Torsdagsklubb vært et høydepunkt. Dette videreføres også i år. Norsk ortopedisk forening sine to stipender vil bli delt ut på Torsdagsklubben. Vi ønsker våre samarbeidspartnere innen industrien velkommen tilbake til Torsdagsklubben i høstmøteuka og garanterer en trivelig kveld!

Stipendene fra industrien blir utdelt i forkant av årsmøtet. I den sammenheng må vi sørge for å gi et hint til vinnerne slik at de er til stede under utdelingen.

For dere som er interesserte i å delta på Høstmøte 2021, vennligst benytt registreringsskjemaet på KSCI sine nettsider: www.ksci.no./påmelding

Se også etterhvert foreløpig program på www.ortopedi.no. Det kan forventes mindre endringer på programmet. Følg derfor med på www.ortopedi.no når høstmøtet nærmer seg.

Vi ser frem til å møtes igjen i uke 43!

På vegne av styret i Norsk ortopedisk forening,

Greger Lønne

Leder