NORDAF Vintermøte avholdes fredag 11. og lørdag 12. januar 2019.

Quality hotel EXPO, Fornebu

 

Kjære utstillere!

På vegne av styret har jeg gleden av å ønske dere velkommen, - og velkommen tilbake, til NORDAF’s vintermøte, det 22. i rekken.

Her vil dere få muligheten til å møte ca. 350 - 400 brukere av utstyr til dagkirugisk drift, og med interesse for eksisterende utstyr og nye muligheter og løsninger. NORDAF er med vår tverrfaglige sammensetning et unikt treffsted også mellom leverandører og brukere.

Vi sørger for å sette av rikelig tid i programmet for våre møtedeltagere til besøk av utstillingspostene deres. Fjorårets evaluering tilsier at dere var bra fornøyd med oss, både når det gjelder lokale og avsatt tid. Vi håper dere blir tilfreds også i år, - mange av dere kjenner allerede til fasilitetene som hotellet tilbyr.

Møtet 11.-12. januar 2019 vil blant annet inneholde:

Fredag: Statssekretær Anne- Grethe Erlandsen kommer til vår politiske formiddag.

Vi skal høre om nye lover med hensyn til bruk av tvang. Forskning er på agendaen, og vi får besøk av presidenten i det portugisiske forumet for dagkirurgi som for øvrig er vert for verdenskongressen i Porto 2019.

Årets «inspirator med skråblikk» blir Else Kåss Furuseth, en fantastisk formidler.

Det avholdes generalforsamling, etterfulgt av kongressmiddag med trekning av stipender.

Lørdag har vi de faste og populære temaene «Når ting (nesten) går galt», frie foredrag og avslutter med Nordaf i fortid, nåtid og fremtid..

Vi oppfordrer flest mulig til å overnatte og delta på kongress-middagen fredag kveld.

Besøk oss før møtet på: www.nordaf.no

Med kollegial hilsen – på vegne av styret

Mariann Aaland

Styreleder NORDAF