MERK:

Vi annonserer når vi åpner registreringen - i god tid!

Kjære Dagkirurgivenner,

Norsk Dagkirurgisk Forums engasjerte styre er i gang med planleggingen av Vintermøte 2019.

Dato: 11. og 12. januar 2019. Sted: Quality Expo Fornebu.

Dette er det 22. vintermøte i NORDAF´s historie og vi har ambisjoner om "best ever",- igjen.

Vi legger inn en "early-bird påmeldings- gulrot" og håper mange av dere vil benytte denne. Dette for å unngå årets utfrodring med tilgang på rom på hotellet, på grunn av svært mange sene påmeldinger.

Når det gjelder programmet, er vi spente på hvordan endringer i dagkirurgiske takster slår ut, og håper å kunne vise noe om det. På fredag har Anne Grethe Erlandsen som er statssekretær i HOD lovet å komme til vår politiske formiddag. Dere må gjerne benytte anledningen til å spørre om ting som angår vår dagkirurgiske hverdag og virksomhet, vi setter av tid til dialog.

Det vil også bli mange kjente oversskrifter som: "Når ting (nesten) går galt" og "frie foredrag". Dersom dere har erfaringer og temaer dere gjerne vil dele, er det flott hvis dere tar kontakt så fort som mulig:

Bjarte Askeland; bas@bbb.no ;"Når ting (nesten) går galt".
Berit Karin Helleland og Eli Lundemo Øieren har hånd om "Frie foredrag".
Berit.Karin.Helleland@ahus.no
elilundemo@gmail.com

Professor Johan Ræder, NORDAF´s grunnlegger, tidligere leder og dagkirurgientusiast, vil også i år dele av sin visdom. Forskning, forbedring og juss vil også komme på agendaen.

Utstillere vil også være hjertelig til stede med utstyr og nyheter. I tillegg skal vi kose oss med underholdning, god mat, treffe gamle og nye dagkirurgivenner og dele erfaringer.

Benytter anledningen til å minne dere på NORDAF´s ildsjelpris som utdeles for uegenyttig og allmennyttig innsats for utviklingen av dagkirurgi.

Vi oppfordrer dere til å komme på generalforsamlingen, gjerne spille inn saker for å påvirke styrets arbeid slik at dere opplever oss i takt med dagkirurgi-livet. Som vanlig er halve styret på valg.

Vi opplever at dagkirurgi er inne i et generasjonsskifte og har en jobb å gjøre med å holde fokuset oppe på dagkirurgi, muligheter og utvikling, samt minne på og fortelle at NORDAF faktisk eksisterer. Dersom dere ønsker å bidra, eller har råd og forslag til oss i styret, er vi begeistret for det.
Vi har fått ny mail som snart er oppe og går, følg med på hjemmesiden www.nordaf.no så kommer det oppdateringer der, i mellomtiden sender dere mail eller tar kontakt med oss.

Ønsker dere alle en vakker vår!

Vi holder kontakten :)

Beste hilsener

Mariann Aaland

Leder i NORDAF