Kjære NIFS-medlem og andre interesserte!

Det er med ekstra stor glede at vi inviterer til NIFS-kongressen 2022 i Bergen. Kongressens tittel er «Sirkulasjonsforstyrrelser og nyvinninger«

Kongressen arrangeres torsdag 3 og fredag 4 februar på Radisson Blu Royal Hotel. Vi håper på å se mange nye deltagere og å gjense «gamle» som vet å verdsette årets største kunnskapsarrangement på sårbehandling.

Grunnet pandemien gjennomførte vi i 2021 kongressen digitalt. Positive tilbakemeldinger og ønsker om fortsatt å kunne delta digitalt gjør at NIFS i 2022 for første gang avholder en hybrid kongress.

Videre vil også vi for første gang tilby leger en reklamefri digital versjon.

 

Vi har satt sammen et variert program med flotte forelesere fra både inn -og utland. Flere av forelesere er nye i NIFS sammenheng og vi har våre flinke gjengangere. Ta en titt på programmet, vi tror dere vil finne det spennende. Her finnes passelige mengder basal kunnskap, spennende nyvinninger som skal fremme heling og det blir dialog om problemstillinger der juss, etikk, compliance og ressurser går i ball.

Det er gjort plass til firmasymposier rett etter lunsj torsdag. Her kan firmaer få presentere nyvinninger til et stort publikum.

Som alltid er den store utstilling av sårprodukter og hjelpemidler en viktig del av seminaret. Her møter man produktspesialistene og får presentert det som måtte være av nyheter.

Vi håper at du finner det vedlagte program interessant, og flere opplysninger og påmeldingsskjema finner du på våre nettsider www.nifs-saar.no.

Bindende personlig påmelding gjøres digitalt: Registrering NIFS

Husk Early bird før 1.desember 2021.

Det er dessverre ikke mulighet til å melde seg på en dagpakke (delta en dag) på NIFS kongressen. Det gjelder også digital kongress.

Velkommen til Bergen i februar 2022

Med vennlig hilsen

Eva Kronholm Heiberg

Leder av NIFS