Kjære NIFS-medlem og andre interesserte!

Vi inviterer deg med dette til NIFS-kongressen 2021. Kongressen arrangeres torsdag 4. og fredag 5. februar 2021 på Scandic Holmenkollen Park, Oslo. I 2021 setter vi fokus på «Utfordrende sår».

Vi har satt sammen et spennende og variert program. Foreleserne vil oppdatere oss på årsak og behandling av sårene som virkelig kan utfordre oss. Det blir også fokus på det praktisk nyttige som rensing, debridering og bandasjevalg.

I 2021 er firmasymposiene lagt til torsdag etter lunsj og de vil være relatert til kongressens tematikk.

Som alltid vil det være en utstilling av alle aktuelle sårbandasjer og hjelpemidler. Dette er en viktig del av kongressen der nyheter angående sårbehandling og bandasjemateriell presenteres for potensielle kunder og brukere.

Påmelding gjøres ved å trykke på "registrering" på menyen oppe, eller den grønne knappen "påmelding" til høyre. Det er bindende personlig påmelding. Påmeldingsfrist for Earlybird er 1. desember 2020.

Det er dessverre ikke mulighet til å melde seg på én dagpakke (delta en dag) på NIFS kongressen.

Vi håper vi møtes til et godt faglig treff i Oslo.

Dersom du ikke har anledning til å delta på Holmenkollen - enten det gjelder restriksjoner aller annet -  sendes konferansen digitalt. Link til dette sendes ut noen dager før konferansen.

Med forbehold om endring vedrørende smittevernregler for Covid-19.

Velkommen til Holmenkollen i februar 2021!

Med vennlig hilsen

Ida Marie Bredesen

Leder av NIFS

Merk:

Smittevern

NIFS og KSCI vil i samarbeid med hotellet sikre nødvendige tiltak for smittevern. Det er derfor større avstand mellom stands og færre stander tilgjengelig. Det er antibac stasjoner, oppmerking og påminnelser. I tillegg hviler det et egenansvar for den enkelte med tanke på hygiene.
Dersom man føler symptomer som kan være forenelig med Covid 19, skal en ikke møte opp, men kan delta på den digitale konferansen.

Klikk her for mer informasjon:

Hvordan forebygge smitte: