Kjære NIFS-medlem og andre interesserte!

Vi inviterer deg med dette til NIFS-kongressen 2021.

Kongressen i 2021 blir digital dagskongress grunnet den pågående covid-19 pandemien. Kongressen arrangeres torsdag 4. februar 2021.

I 2021 setter vi fokus på «Utfordrende sår».

Vi har satt sammen et spennende og variert program.
Foreleserne vil oppdatere oss på årsak og behandling av sårene som virkelig kan utfordre oss. Det er også lagt inn mulighet for firmasymposium etter lunsj relatert til kongressens tematikk.

Dette blir en spennende og digital kongress.
Det blir digitale utstillinger fra firmaer med aktuelle sårbandasjer og hjelpemidler. Dette er en viktig del av kongressen der nyheter angående sårbehandling og bandasjemateriell presenteres for potensielle kunder og brukere.

Denne digitale kongressen blir sendt «live», og det er verdt å følge med.

Vi inviterer til et digitalt vorspiel onsdag 3. februar. Her kan dere bli kjent med utstillere og bli kjent med hvordan dere navigerer dere gjennom den digitale løsningen.
Vi gleder oss til å møte dere her! Og kanskje møter dere noen kjente? Og ikke minst; vi inviterer også til et digitalt nachspiel torsdag 4. februar – etter kongressen. Her blir det utdeling av priser og trekning av vinnere. Kanskje blir din eller din avdelings digitale hilsen fremhevet?

Send en digital hilsen til oss, så vil vi legge dette ut i løpet av kongressen.
(Sendes til evakheiberg@hotmail.com)

Om du ikke har anledning til å delta på kongressen, ved direkte overføring, vil kongressen være tilgjengelig for betalende til og med 7. februar.

Vi tror du finner årets program interessant.

Flere opplysninger og påmeldingsskjema finner du på våre nettsider www.nifs-saar.no.

Påmelding gjøres her: "Påmelding", med bindende personlig påmelding.

Velkommen til «NIFS TV»

Med vennlig hilsen

Ida Marie Bredesen

Leder av NIFS