Velkommen til EU19

Velkommen til etterutdanningskurset for audioteknikere, audiografer og audiopedagoger 2019!

Etterutdanningskurset 2019 (EU19) går av stabelen 7. og 8. november 2019. Komiteen har siden sist EU jobbet frem et spennende og flerfaglig program. Programmet har i år ikke et spesifikt fokus, komiteen har heller jobbet for et bredspektret program som kan passe alle våre audiologiske felt.

Under kurset vil vi få innblikk i forskning fra inn- og utland. Spesielt har vi satt av tid til å høre nytt fra det norske forskningsmiljøet. Vi har utfordret de som har disputert siden sist EU til å holde innlegg om egen forskning.

Vi har også hentet inn ikke mindre enn to keynote speakers til årets EU: Professor Louise Hickson fra university of Queensland og Todd Rickets fra Vanderbilt University Medical Center i Nashville. Du kan lese mer om foreleserne under «keynote speakers».

I tillegg til en rekke spennede foredrag vil det foregå årsmøter for NAF og NTAF, det vil være mulighet for utstrakt sosialisering med andre i fagmiljøet, det vil være mange muligheter til å bli kjent med de nyeste løsningene innen audioteknikk hos utstillerne, og vi gleder oss til å invitere til en helaften med god mat og underholdning under den tradisjonelle festmiddagen.

Vi gleder oss til et spennende og fullspekket etterutdanningskurs i november. Vi håper du blir med!

Velkommen!

Komiteen

Fra Audiografforbundet:

Kenneth Ervik: Kenneth.Ervik@stolav.no

Helge Fyrileiv Guldvik: HelgeFyrileiv.Guldvik@helse-nordtrondelag.no

Fra Norsk Audiopedagogisk forening:

Sandra Ochoa: audiopedagog.sandra@gmail.com

Yngvild Rye: yngvildrye@gmail.com

Fra Norsk Teknisk Audiologisk forening:

Olav Kvaløy: olav.kvaloy@gmail.com

Marte Kristine Lindseth: marte.kristine.lindseth@ntnu.no