Fredag 10. juni kl 19:30, inviterer vi til tre retters med aperitiff, vinpakke og kaffe på restaurant Roast i hotellets 17. etasje.
Pris kr. 1.150,-

Lørdag 11. juni kl 19:30, inviterer vi til 3 retters med aperitiff, 3 glass vin og kaffe på Bryggerikaia i Bodø. Gangavstand fra hotellet.
Pris kr. 1.250, -

Bryggerikaia - se mer

Søndag 12. juni kl 13:00  inviterer vi til lunsj. Mer info kommer.
Pris kr.

Eventyrlige Saltstraumen, lørdag 11. juni

Lørdag 11. juni. Avreise senest kl 14:40. Varighet ca. 2.5 timer.

Bli med Stella Polaris på Bodøs råeste naturopplevelse. Kom nært på Saltstraumens utrolige kraft og kjenn naturens krefter! Opplev Saltstraumen på sitt sterkeste i en RIB!

Saltstraumen, verdens sterkeste malstrøm!

4 ganger i døgnet presser mer enn 400 millioner m3 vann seg vei gjennom et tre km langt og 150 m bredt sund, kraftig strøm og dype virvler oppstår. Virvlene kan bli 10 m i diameter og 5 m dype.

Vi lover å kjøre så nært at vi både kan se og oppleve - men allikevel så langt unna at dette ikke blir risikabelt.

Underveis på turen stopper vi ved flotte geologiske bergformasjoner. Vi guider og forteller om Norges geologiske opprinnelse, og hvor nordmenn kommer fra. Vet du det?

I Sundstraumen, er det gode næringsforhold for ørn, her i disse bratte bergene, hekker havørnen.

Havørna, Nord-Europas største rovfugl, har et vingespenn på opp til 2,5 m og er et utrolig skue på nært hold. Bodø har verdens største bestand av denne majestetiske rovfuglen. Vi kan ikke garantere ørn, men sannsynligheten er veldig stor.

Arktisk Kystvandring

Søndag 12. juni. Start kl. 10:00. Varighet ca 3 timer.

Bli med på en eventyrlig kystvandring, gjennom et landskap i evig forandring. Kjenn den milde sommerbrisen, eller saltsmaken i munnen en stormfull dag! Underveis vil du få høre mer om vår lange historie her i nord, visste du at det har bodd mennesker her siden steinalderen? Turen går over hvite korallstrender langs et turkisblått og krystallklart hav. Kanskje du finner frem din indre viking, og tar et forfriskende bad på veien? Er du riktig heldig får du et glimt av havørna, Norges største rovfulg!

Arktisk Fiske

Søndag 12. juni. Start kl. 10:00. Varighet ca 3 timer.

Bli med på en guidet fisketur i vakre rammer. Turen tar ca. 3 timer og vil foruten spenningen knyttet til fisket, by på majestetiske omgivelser.
Maks 12 personer.