Invitasjon   Program   Informasjon og priser   Stand oversikt  
 
Print

Invitasjon til Ortopedisk Høstmøte 2017 – 70 års jubileum

Registreringen er avsluttet! - Registrering på stedet vil være mulig.

På vegne av styret i Norsk ortopedisk forening er det en glede å kunne invitere våre samarbeidspartnere i industrien til årets Høstmøte i uke 43, som går av stabelen fra 25. til 27. oktober, på Radisson Blu Plaza Hotell i Oslo.

I år fyller Norsk ortopedisk forening 70 år. For øvrig er det 20 år siden ortopedi ble egen spesialitet og sist, men ikke minst det tiende året med eget høstmøte.
Dette gjør årets møte veldig spesielt.

Ortopedisk Høstmøte har de siste årene hatt stor deltagelse og dette er en viktig arena for å treffe ortopeder fra hele landet. Hotellet har gode utstillingsområder i nær relasjon til forelesningssalene og det er enkelt å komme i kontakt med deltagerne. Opplegget blir det samme som tidligere år. Utstillernes representanter få fri adgang til forelesningssalene, med det forbehold om at dersom det er trangt om plassene vil de betalende deltagerne ha fortrinnsrett.

Det er mulighet for å arrangere symposier som tidligere. Gi beskjed tidlig da disse tidspunktene i fagprogrammet raskt blir fylt opp.
Vi kan være behjelpelige med ytterligere leie av andre rom til arrangement av symposier.

Under Høstmøtet i fjor var Nofs Torsdagsklubb på Radisson Blu Plaza Hotell et høydepunkt og dette videreføres også i år. Norsk ortopedisk forenings stipender vil bli delt ut på Torsdagsklubben. Vi ønsker våre samarbeidspartnere innen industrien velkommen tilbake til Torsdagsklubben i høstmøteuka og garanterer i år som i fjor en trivelig kveld!

Stipendene fra industrien blir utdelt i forkant av Generalforsamlingen. I den sammenheng må vi sørge for å hinte vinnerne slik at de er tilstede under utdelingen.

For dere som er interesserte i å delta på Høstmøtet 2017; vennligst benytt registreringslinken øverst på siden.

Se også foreløpig program på www.ortopedi.no.
Det kan forventes mindre endringer på programmet.
Følg derfor med på www.ortopedi.no når høstmøtet nærmer seg.


På vegne av styret i Norsk ortopedisk forening.

Karl-Ivar Lorentzen
Leder

 

Oslo Plaza